Цитрусов чийзкейк
Нашите кулинари





| 37. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2024 Здравейте,и аз съм от тези дето им стана рядък крема,не знам къде сбърках може би при смесването на двата компонента на крема.Имам въпрос,ако я сложа във фризер ще мине ли за сладоледена торта или ще я разваля тотално?
|
| 36. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2023 Стана супер, но използвах повече бишкоти - около 350 грама, за които отидоха 700 мл еспресо и 80 мл ром.
|
| 35. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.07.2020 Просто прекрасно !!! Правя го за хиляден път по тази рецепта и у дома облизват тавата .
|
| 34. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.07.2020 Ако се спази рецептата се получава перфектно. Вече 5 пъти правя тортата и всеки път се получава без грешка. Последно добавих ягоди и бишкоти от страни за да е по-красива тортата.
|
| 33. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.06.2020 Кремът не се сгъстява, ако белтъците се разбият прекалено много. Достатъчно е да се разбият само на меки връхчета.
Но дори и да се прецака кремът, открих начин за корекция - желатин. Едно пакетче трябва да е достатъчно за сгъстяване. Разбърква се добре с крема, докато стане по-гъст, сглобява се тирамисуто и се оставя в хладилника, както е по инструкциите.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...