Салата „Празнична Марина\"
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2017 Много се хареса на всички!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2015 Супер ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2015 Мнооого вкусна салата, куркумата и канелата замених с къри и поръсих със сусам, запечен на сух тиган.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2014 Много приятна и свежа;)благодаря
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2014 Направих салатата, но без куркумата и канелата, понеже не ми допадат. Сложих малко сусам и стана като китайска салата :) Много вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...