Кекс с ванилова глазура
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2014 много идейно.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Не е добавено ;) Приготвяне: Изчистват се филийките хляб от коричките и се реди ред в тавичка, заливат се с малко от млякото и захарта, намазва се със сладкото и маргарина и се реди втори ред хляб, пак се залива с млякото и захарта, намазва се с другата част от сладкото и маргарина и се слага последен ред хляб, залива се с мляко и захар и се покрива с направеното нишесте. Украсява се по желани
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...