Кейк с ананас и кокос
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2021 Невероятно вкусна торта. Два пъти вече я приготвям, блата се надува добре, след това спада, малко се степва и режа само два блата. За среден блат ползвам бисквити. Но въпреки това тортата си заслужава. Няма да се откажа, все ще се получи.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2014 Мака може да се замести със семена от чиа, само че вкуса става малко по-специфичен. Да се има предвид, че без форма тортата става малка и сплескана. За да се направи хубава висока, плътна торта трябва форма :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...