Кейк с ананас и кокос
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2021 Невероятно вкусна торта. Два пъти вече я приготвям, блата се надува добре, след това спада, малко се степва и режа само два блата. За среден блат ползвам бисквити. Но въпреки това тортата си заслужава. Няма да се откажа, все ще се получи.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2014 Мака може да се замести със семена от чиа, само че вкуса става малко по-специфичен. Да се има предвид, че без форма тортата става малка и сплескана. За да се направи хубава висока, плътна торта трябва форма :)
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...