Кейк с ананас и кокос
Лора и Стоян
за блата: 150 г краве масло (на стайна температура) 200 г пудра захар 6 яйца (на стайна температура) 70 г брашно 70 г маково семе 50 г сушени кайсии 1 есенция ром 1/4 ч. л. сол масло за намазване на формата | за крема: 500 г сирене „Рикота” 140 г пудра захар 200 г течен шоколад 200 г ягоди 300 мл сладкарска сметана 1 ванилия | за гарниране: 30 г печени филирани бадеми |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2014 Мака може да се замести със семена от чиа, само че вкуса става малко по-специфичен. Да се има предвид, че без форма тортата става малка и сплескана. За да се направи хубава висока, плътна торта трябва форма :)
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...