Пъстра тракийска салата
Нашите кулинари
        
        








| 2. | Изпрати лично съобщение | 23.02.2017 Да, Екатерина, съгласни сме, че при термична обработка част от полезните вещества на лука се губят. В случая, с тази рецептата не се набляга толкова върху това, салатата да е полезна, а да е вкусна. За да се възползваме максимално от полезните свойства на лука, е препоръчително, той да се консумира в различните видове салати в сурово състояние. | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 20.02.2017 Така като се запича лука не се ли губят много от полезните му вещества? | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...