Свинско със сметанов сос
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2022 Много амаа много е вкусна...:)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2017 Най-после - треска!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.12.2016 Направих я с нилски кустур и вместо бадеми ползвах лешници (това имах подръка)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2016 Страхотна!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2013 Коричката на рибата има превъзходен вкус. За първи път приготвих треска и смея да твърдя, че стана много вкусно. Лимоновата коричка придава много приятен аромат
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...