Постно „крем сирене“ за солени ястия
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2024 Страхотна торта! Другият път бих опитала вместо обикновено сирене да сложа рикота и филаделфия. Аз я направих с 2 блата, тъй като формите ми бяха 24 см. Стана много добре. Препоръчвам да се опита в комбинация с лютеница.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2022 Супер е:)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2019 Рецептата е ефектна, лесна за изпълнение и бърза. Аз предпочетох да е само със спаначени блата, страхотно е.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2016 Много ефектна се получи тортата. Понеже ми изглеждаше като недовършена, аз я намазах отгоре с филаделфия и поръсих с 2 настъргани сварени яйца.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...