Милинки със сирене
Лора и Стоян
21. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2024 Здравейте, Марина! Няма да е проблем да замените гриса с брашно. Ние избрахме гриса, заради текстурата на хляба, която искахме да постигнем. Понеже не сме пробвали рецептата с брашно обаче, не можем да кажем как точно да промените количествата, трябва да усетите тестото, докато го месите. Поздрави от нас!
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2024 Здравейте, може ли да заместя царевичният грис с царевично брашно? Нещо трябва ли да променя в рецептата?
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2024 Вкусен хляб.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2020 Здравей, Александра, ще стане с бяло брашно, но количеството на водата ще е друго. Без да сме премерили обаче, няма как да ви го кажем, трябва да усетите как става тестото. Поздрави от нас!
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2020 Ще се получи ли успешно, ако вместо царевичен грис използвам бяло брашно или просто повече царевично към водата?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...