Питки с бекон
Нашите кулинари
        
        








| 1. | Изпрати лично съобщение | 05.05.2015 Интересен вкус, доста нетипичен, леко горчив от царевичното брашно. Харесва ми, че стават хрупкави, когато се запекат с масло. Напомнят ми на царевичен начос. Не бих ги хапвала самостоятелно, но са идеални с дип, супа, салата :) Направата им си е играчка - брашното, което сложих е към 6-7 лъжици, трябва да се разточват върху брашно и поръсени с брашно, защото лепнат и да се разточват на по-малки кръгчета, защото лесно се разпадат. Играчка си е :) | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...