Пица с пресни домати и домашен кашкавал
Лора и Стоян
500 г канелони (без предварително варене) | за плънката: 300 г пилешко филе 125 г сирене „Чедър“ 1/2 консерва „Bonduelle“ царевица Gold Chilli 1/2 консерва червен боб 1 белен домат 50 г нарязани люти чушлета (от буркан) 1/2 ч. л. кимион 20 мл зехтин сол на вкус | за соса: 650 г доматен сос 2 скилидки чесън 50 мл зехтин 1 ч. л. захар сол на вкус | за гарниране: 250 г сирене „Моцарела“ |
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.04.2019 Вкусно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2018 Много хубаво се получи! Аз сложих и моцарела и кашкавал и много добре се получи. А на снимката канелоните са разрязани, защото отидох да си измия ръцете, връщам се и вече беше нападнато... :)
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2017 Аз нямах сирене Чедър, но и с кашкавал стана прекрасно, леко ястие.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...