Салата с лимец, печени домати и козе сирене
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2024 Изключително успешна рецепта
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2018 Станаха страхотни!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2017 Понеже не сме любители на спагетите, направих ястието с ригатони, нали е все вид паста :-))), пък и сосът е достатъчно ароматен и силен на вкус, и е подходящ за тях.
Патладжаните ги обелих и ги запекох намазани със зехтин на грил тиган. Спазих останалите процедури. Получи се извънредно вкусно ястие. Отива в любими!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...