Салата с лимец, печени домати и козе сирене
Лора и Стоян
500 г спагети 250 г сирене „Рикота“ 1 кг домати (сорт „Рома“) 2 патладжана (тънки) 2 скилидки чесън 1/2 връзка босилек 80 мл зехтин 1 с. л. каперси 1 ч. л. червен винен оцет сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2018 Станаха страхотни!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2017 Понеже не сме любители на спагетите, направих ястието с ригатони, нали е все вид паста :-))), пък и сосът е достатъчно ароматен и силен на вкус, и е подходящ за тях.
Патладжаните ги обелих и ги запекох намазани със зехтин на грил тиган. Спазих останалите процедури. Получи се извънредно вкусно ястие. Отива в любими!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...