Канелони „кон карне“
Лора и Стоян
![]() |
200 г тесто за пица 1/4 краставица 1/2 морков 100 г телешки салам 100 г топено сирене 1/4 зелена чушка 5 гъби 1 средно голям домат 5 с. л. доматен сос 2 с. л. олио 1/2 с. л. универсална зеленчукова подправка 1/2 ч. л. риган 1 с. л. брашно |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...