Пица „Димитрула“

ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 12.10.2017
Пица „Димитрула“
 
Необходими продукти:
200 г тесто за пица
1/4 краставица
1/2 морков
100 г телешки салам
100 г топено сирене
1/4 зелена чушка
5 гъби
1 средно голям домат
5 с. л. доматен сос
2 с. л. олио
1/2 с. л. универсална зеленчукова подправка
1/2 ч. л. риган
1 с. л. брашно


Начин на приготвяне:
1
Краставицата, морковът, саламът, топеното сирене и предварително почистената от дръжката и от семките чушка се нарязват на шайби. Гъбите се нарязват на средно големи парчета.
2
Тестото се разстила в предварително намазана с олиото и поръсена с брашното тава.
3
Отгоре се нареждат шайбите салам, топеното сирене и нарязаните зеленчуци.
4
Залива се с предварително смесените доматен сос и зеленчукова подправка.

5
Пицата се пече 20 минути в загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: