Пица „Димитрула“
Лора и Стоян
за тестото: 500 г брашно тип 00 250 мл прясно мляко 1 кубче жива мая (42 г) 10 г сол 2 с. л. зехтин (за намазване) олио за пържене | за плънката с месо: 400 г смляно месо от свинска плешка 125 г сирене „Моцарела“ 50 г сирене „Пармезан“ 1 малка люта чушка 1 скилидка чесън 2 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус | за плънката с лук: 4 връзки пресен лук 100 мл бяло вино 50 г зелени маслини (без костилки) 50 г сирене „Пармезан“ 2 с. л. зехтин 1 с. л. каперси сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...