Паста с три вида сирена

Дата: 19.09.2017
Източник: Лагароне
ТИТЛА: Чирак

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пакет макарони царевица и ориз La Garone (250 г)
230 г сирена („Гауда“, „Ементал“, пушен кашкавал)
100 г бекон
300 мл прясно мляко
2,5 л вода
40 г краве масло
1 червена чушка
2 с. л. безглутеново брашно (оризово, царевично,
соево или друго)
1/2 ч. л. сол
1 ч. л. горчица
1/2 ч. л. пушен пипер
1–2 с. л. зехтин
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
В голяма тенджера кипнете водата и посолете. Сложете пастата La Garone, разбъркайте и варете 12 минути.
2
В подходящ съд загрейте зехтина и сложете нарязания на кубчета бекон. Разбъркайте, гответе 2–3 минути и добавете нарязаната на кубчета чушка. Пържете 4–5 минути, докато беконът стане златист и свалете съда от котлона.
3
В плитка тенджера загрейте маслото и малко зехтин и добавете брашното. Разбъркайте и оставете на котлона 2 минути, докато брашното стане златисто.
4
Налейте студеното мляко и бъркайте с бъркалка, за да не останат бучки в сместа.
5
Добавете горчицата, пушения пипер и сол. Сложете настърганите сирена, като отделите малко за поръсване отгоре и разбъркайте.

6
Прибавете отцедената паста, запържените бекон и чушка и разбъркайте добре. Поръсете с отделеното сирене и сложете съда в загрята на 200 градуса фурна.
7
Паста с три вида сирена 7Печете 20 минути, докато сиренето се зачерви.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Спасов коментира рецептата Лесен ябълков сладкиш
ani_borisowa коментира рецептата Дип от патладжани
Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Дип от патладжани
TE коментира рецептата Кръмбъл със смокини
Антония коментира рецептата Булгур пилаф със спанак
Krasimir Petrov се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта