Тестароли

Дата: 09.07.2019
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
за палачинките:
350 г брашно
20 мл зехтин (+ за намазване)
сол на вкус
за магданозеното песто:
1 връзка магданоз
50 г кедрови ядки
50 мл студено пресован зехтин
4 филета аншоа
3 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
за гарниране:
200 г чери домати
50 г сирене „Пармезан“

Начин на приготвяне:
1
ТестаролиБрашното се смесва със сол, зехтина и около 700 мл топла вода. Разбърква се добре, докато се получи хомогенно палачинково тесто. Оставя се да почине 15 минути.
2
Тестароли 2В намазан със зехтин сгорещен тиган от тестото се приготвят палачинки.
3
Тестароли 3Чесънът се счуква в хаванче със сол, филенцата аншоа, листенцата от магданоза, запечените в сух тиган кедрови ядки и черен пипер на вкус.
4
Тестароли 4Налива се зехтинът и се разбърква добре.
5
Тестароли 5Готовите палачинки се режат на дебели ленти, а след това – на парчета.
6
Тестароли 6Бланшират се за кратко в кипяща подсолена вода.
7
Тестароли 7Изваждат се и се овкусяват с магданозеното песто. Гарнират се с четвъртинки чери домати.
8
Тестароли 8Поднасят се с настърган пармезан и по желание – с капки зехтин.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта