Тестароли
Лора и Стоян
1 пакет кори за лазаня (без предварително варене) 600 г пресни печурки (бели и кафяви) 200 г микс от замразени горски гъби 200 г пресни манатарки 15 г сушени манатарки 250 г сирене „Моцарела“ 175 г крем сирене 150 г сирене „Пармезан“ 100 г бекон 200 мл телешки бульон 100 мл бяло вино 80 мл зехтин 3 глави лук шалот 3 скилидки чесън 1/2 връзка мащерка сол и черен пипер на вкус | за бешамела: 100 г краве масло 100 г брашно 1 л прясно мляко 2 жълтъка 1/4 ч. л. индийско орехче сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2017 Много вкусна препоръчвам я на всички!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2017 Десислава, причината е техническа грешка, която вече е коригирана. Благодарим ти за вниманието.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2017 Здравейте!
Интересно предложение, което си струва да се опита :)
Имам въпрос - защо рецептата е в раздел Безмесни, а в ястието има бекон?
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...