Паста с хрупкави трохи, чесън и аншоа
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
няколко филийки хляб (по избор) домашно доматено пюре кашкавал кисели краставички лук чубрица няколко капки олио няколко капки олио |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2019 аз типично по български сложих и саламче:)
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...