Паста с хрупкави трохи, чесън и аншоа

Дата: 29.01.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г фусили
90 мл зехтин
8 филета аншоа
3 филии пълнозърнест хляб
3 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
1 ч. л. лют пипер на люспи (без семки)
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Паста с хрупкави трохи, чесън и аншоаХлябът се смила в блендер и се запържва в 40 мл сгорещен зехтин. Когато трохите станат златисти и хрупкави, съдът се дърпа от огъня. Трохите се посоляват и се разбъркват.
2
Паста с хрупкави трохи, чесън и аншоа 2Пастата се сварява в голямо количество подсолена вода.
3
Паста с хрупкави трохи, чесън и аншоа 3Чесънът, аншоата и магданозът се накълцват.
4
Паста с хрупкави трохи, чесън и аншоа 4Чесънът се запържва на слаб огън в останалия зехтин. Когато омекне, се прибавя аншоата, запържва се за 1–2 минути, поръсват се лютият пипер и половината наситнен магданоз. Разбърква се.
5
Паста с хрупкави трохи, чесън и аншоа 5Добавя се отцедената паста и се овкусява със сол и черен пипер. Разбърква се добре и след около 1–2 минути се дърпа от огъня.
6
Паста с хрупкави трохи, чесън и аншоа 6Всяка порция се поднася, поръсена с хрупкави трохи и магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.03.2018
Вкусно се получи, но му липсва сос. :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
Berkay Ibryamov се регистрира в сайта.
Steliana Stefanova коментира рецептата Гратен от праз
Sun Chaser сготви Миш-маш
Yana Blagoeva се регистрира в сайта.
nellyan коментира рецептата Крем супа с карфиол
svilcho84 се регистрира в сайта.
Иванела коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Рози коментира рецептата Шишчета със свинско и ананас
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта