Талиатели с рагу „Строганов“

Дата: 10.01.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г смляно месо от телешка плешка
500 г пресни талиатели
250 г кафяви печурки
200 г заквасена сметана (+ за сервиране)
300 мл телешки бульон
2 скилидки чесън
1 глава лук
4 с. л. краве масло
1 с. л. сос „Уорчестър“
сол и черен пипер на вкус
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Талиатели с рагу „Строганов“Лукът и чесънът се наситняват, а гъбите се почистват от пънчетата, обелват се и се режат на филийки. Запържват се в половината масло.
2
Талиатели с рагу „Строганов“ 2В друг съд се сгорещява останалото масло и се запържва каймата.
3
Талиатели с рагу „Строганов“ 3Щом се образуват златисти трохи, се налива бульонът, овкусява се със соса „Уорчестър“ и се оставя да къкри на слаб огън, докато течността се редуцира.
4
Талиатели с рагу „Строганов“ 4Прибавят се гъбите с лука и чесъна, сметаната и се готви още 1–2 минути. Овкусява се със сол и черен пипер.
5
Талиатели с рагу „Строганов“ 5Пастата се сварява докато стане „ал денте“ или според указанията върху опаковката.
6
Талиатели с рагу „Строганов“ 6Поднася се с рагуто, малко заквасена сметана и наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilka Stoilova коментира рецептата Малинова торта
Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта