Постна пица „Стромболи“
Лора и Стоян
500 г смляно месо от телешка плешка 500 г пресни талиатели 250 г кафяви печурки 200 г заквасена сметана (+ за сервиране) 300 мл телешки бульон 2 скилидки чесън 1 глава лук 4 с. л. краве масло 1 с. л. сос „Уорчестър“ сол и черен пипер на вкус магданоз за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...