Хлебна пица
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
за тестото: 500 г брашно 1 пакетче суха мая 200 мл й вода (хладка) 1 яйце 2 с. л. олио 1 с. л. оцет сол на вкус | за плънката: доматен сос (домашен) чушка маслини колбас кашкавал |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2018 Имам въпрос: Тестото не трябва да удвоява обема си, така ли?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2018 Две тънки пици
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...