Свинско с праз
Лора и Стоян
600 г свински врат 300 г пшенични нудли 100 г гъби шийтаке (или 20–30 г сушени) 50 г корен джинджифил 4 скилидки чесън 2 малки червени люти чушки 1 връзка пресен лук 100 мл пилешки бульон 4 с. л. олио 3–4 с. л. тъмен соев сос 1 с. л. оризов оцет сусамово олио и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2021 Превърна се в любимо ястие у дома. Само сменям тези нудли с оризови. Става разкошно. Не съм предполагала, че ще харесам толкова ястие с джинджифил
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2018 Много вкусни станаха !
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...