Царска чорба

Дата: 02.10.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 яйца
4 жълтъка
1 л телешки бульон
1 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Царска чорбаЯйцата и жълтъците се разбиват на водна баня.
2
Царска чорба 2Смесват се с 250 мл от горещия бульон.
3
Царска чорба 3Овкусяват се със сол и черен пипер.
4
Царска чорба 4Готвят се на водна баня под капак, докато се втвърдят, след това се оставят да изстинат.
5
Царска чорба 5С лъжица за сладолед, от сместа се оформят топчета или се изрязват квадратчета, и се слагат в купички.
6
Царска чорба 6Полива се с останалия горещ бульон.
7
Царска чорба 7Накрая се поръсва с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта