постен сладкиш
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2015 Аз ги пекох на 120гр за 15 мин някъде и после изключих фурната и ги оставих вътре да се изсушат.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2015 На колко градуса и колко време се печат?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2015 Не ми се получиха на вид,но на вкус са добре.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 изглежда доста лесно,но се оказа по-трудно отколкото си мислех и това с печенето е малко относително,колко слаб огън и колко време?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2015 Получиха ми се неочаквано добре!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...