Шоколадова торта
Нашите кулинари






| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ябълките трябва да са по-сочни. Ако се подсладят със захар ще отпуснат още сок, който е необходим за печенето.Разрязан сладкиша създава илюзия за блатове и плънка, като при тортите.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тук е добре да се намеси компетентно Венислава, защото рецептата е нейна :)
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Вчера правих същия сладкиш, с тази разлика, че следкато се наредят съставките се налива една чаша горещо мляко.Затова смятам, че не се е получил твоя.Просто объркана рецепта. Може би ако се сложат малко натрошени орехи, би се получило много добре. Също така се пече към един час.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Правих го, но сухите съставки и ябълките останаха разделени, къде сбърках?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...