Мляко с ориз, ама по-различно
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2018 Толумбичките не са толкова сиропирани, както сме свикнали в България. В Турция се предлагат по-хрупкави и не толкова напоени. Рецептата е на Максут Ашкар и съм я следвала точно. Ако желаете можете да увеличите количеството на водата и захарта, при приготвянето на сиропа.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Посочените количества вода и захар за сиропа са крайно недостатъчни!
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...