Мляко с ориз, ама по-различно
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2018 Толумбичките не са толкова сиропирани, както сме свикнали в България. В Турция се предлагат по-хрупкави и не толкова напоени. Рецептата е на Максут Ашкар и съм я следвала точно. Ако желаете можете да увеличите количеството на водата и захарта, при приготвянето на сиропа.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Посочените количества вода и захар за сиропа са крайно недостатъчни!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...