Мляко с ориз, ама по-различно
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2018 Толумбичките не са толкова сиропирани, както сме свикнали в България. В Турция се предлагат по-хрупкави и не толкова напоени. Рецептата е на Максут Ашкар и съм я следвала точно. Ако желаете можете да увеличите количеството на водата и захарта, при приготвянето на сиропа.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Посочените количества вода и захар за сиропа са крайно недостатъчни!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...