Тутманик по овчарски

Дата: 13.02.2016
Източник: Яна
ТИТЛА: Експериментатор
Тутманик по овчарски
 
Необходими продукти:
500 г брашно
4 яйца
200 мл кисело мляко
1 ч. л. сода
200 мл олио
200 г сирене
краве масло за намазване на тавата
 

Начин на приготвяне:
1
Содата се разтваря в киселото мляко.
2
Сипват се 3 разбити яйца.

3
Прибавят се олиото, сиренето и брашното.

4
Замесва се средно твърдо тесто и се сипва в намазнена с краве масло тавичка.

5
Намазва се с едно разбито яйце.

6
Тутманикът се пече до готовност в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


206 ДУШИ ОНЛАЙН
Йоли се регистрира в сайта.
Pepa Mincheva се регистрира в сайта.
denitsak коментира рецептата Ризото със спанак и гъби
Борислав коментира рецептата Парижки ньоки
Таня Георгиева се регистрира в сайта.
Петя Минкова Матанова се регистрира в сайта.
Аделаида коментира рецептата Торта „Опера“
Аделаида коментира рецептата Торта от блини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта