Кекс с круши и карамел
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2023 Най -вкусните хлебчета, които някога съм правила. Ще запазя в тайна колко изядох, още топли.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2021 Здравей, Викторе! Отнема време, защото е по-тежко от обикновенното. Не можем да кажем точно колко – зависи дали е топло в помещението, колко е влажно и т.н. Наблюдавайте го. Поздрави от нас!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2021 Здравейте, колко време трябва да втаса тестото?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2016 Станаха стрхтни. Замених салвията с чубрица
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2016 Много апетитни, аз ги поръсих с малко сусам и чия.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...