Кекс с круши и карамел
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2021 Здравей, Викторе! Отнема време, защото е по-тежко от обикновенното. Не можем да кажем точно колко – зависи дали е топло в помещението, колко е влажно и т.н. Наблюдавайте го. Поздрави от нас!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2021 Здравейте, колко време трябва да втаса тестото?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2016 Станаха стрхтни. Замених салвията с чубрица
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2016 Много апетитни, аз ги поръсих с малко сусам и чия.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 26.02.2016 Не знам дали аз не направих нещо не както трябва, но резултата не ме впечатли много. На всички останали вкъщи много им харесаха :)
|
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...
Първите автомати за разделно събиране на пластмасови бутилки и кенове вече ви очакват в Kaufland...