Кекс с круши и карамел
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2024 Здравейте Миленка, радваме, се харесвате нашата рецепта. А и нали знаете, някои от най- вкусните ястия са открити след неволна грешка:)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2024 Чудно вкусни хлебчета. Аз обаче неволно допуснах грешка и сложих яйцето в сместа, та ми се наложи да добавя още малко брашно. Грешката се оказа вярна, защото станаха прекрасни.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2023 Най -вкусните хлебчета, които някога съм правила. Ще запазя в тайна колко изядох, още топли.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2021 Здравей, Викторе! Отнема време, защото е по-тежко от обикновенното. Не можем да кажем точно колко – зависи дали е топло в помещението, колко е влажно и т.н. Наблюдавайте го. Поздрави от нас!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2021 Здравейте, колко време трябва да втаса тестото?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...