Кекс с круши и карамел
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 03.11.2023 Най -вкусните хлебчета, които някога съм правила. Ще запазя в тайна колко изядох, още топли.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2021 Здравей, Викторе! Отнема време, защото е по-тежко от обикновенното. Не можем да кажем точно колко – зависи дали е топло в помещението, колко е влажно и т.н. Наблюдавайте го. Поздрави от нас!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2021 Здравейте, колко време трябва да втаса тестото?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2016 Станаха стрхтни. Замених салвията с чубрица
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2016 Много апетитни, аз ги поръсих с малко сусам и чия.
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...