Бабин пай
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2016 Времето за печене при мен беше повече, но ги предпочитам по-препечени. А сусама сложих след като ги извадих от водата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 И моите се получиха,изядоха се бързо,бързо!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.09.2014 Станаха чудесни! Много хубава рецепта!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2014 Варените гевреци не се ли овалват в сусам след като се извадят от водата ,непосредствено преди печене?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...