Ябълки в тесто
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2022 Много суха се получи, въпреки че сиропирах блатовете. Не бих направила втори път.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2016 Моята стана много суха и едвам се режеше. А ползвах повече от 30мл. ликьор за напояване на блатовете. Не бих я направила втори път.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2015 Моята се получи по-голяма,тъкмо имаше повече за всички!
Свърши за нула време!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2015 Светла, може да сложиш маскарпоне, но трябва да внимаваш и да не го разбиваш прекалено много, защото ще се втечни. Като също така имаш предвид и че накрая кремът няма да стане толкова стегнат, както този с масло.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2015 Никак не обичам маслени кремове.Може ли впесто масло да се използва маскарпоне?Иначе много ми харесва,че блатовете са получават по-тънки и разреза е интересен!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...