Домашни еклери
Лора и Стоян
![]() |
5 яйца 1 1/2 ч. ч. захар 2 ч. ч. брашно 2 с. л. олио 3 с. л. вода 4-5 капки есенция ванилия |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2018 Ооооо благодаря! Ще Ви се доверя и ще пробвам рецептата. Ще споделя резултата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2018 Натали, не слагам никакви набухватели. При мен когато изсипя сместа във формата е около половината и като се опече се надига до горе. Дори някой път и над формата.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2018 А в рецептата няма ли някакъв набухвател?!?!?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2018 екстра
| ![]() |
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...