Десерт с кисело мляко и плодове
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2018 Времето за подготовка и времето за печене са две различни неща. При положение, че съм спазвал рецептата и изглежда по този начин и се е получило си е ваше решение дали ще я пробвате.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2018 Интересна рецепта. Само дето май не си съответства като цяло. Не знам как така 50 мл. мляко ще се смеси с 300 гр. брашно и ще се получи тесто. Също така може да не съм най-добрата готвачка, но мисля, че поне мога да смятам - двете втасвания са 2 часа и още 50 мин. за печене не дават 1ч. и 30 минути, а двойно повече. Не мисля, че ще пробвам да готвя по ваши рецепти.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...