Бананов крем
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2021 Прекрасно допълнение за кафето, и аз сложих канела вместо индийско орехче
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 За пръв път го правя, но вкуса нещо ми е много слаб. Според мен би станал още по - хубав ако се добави лимонова кора към тестото. :)) Иначе със сладолед е вълшебен!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2016 Чудесен десерт! Поднесох го с ванилов сладолед и стана страхотно, на всички много им хареса. Тъй като нямах свободна правоъгълна тава, направих сладкиша в кръгла. Намазах дъното с масло и останалата част от маслото оставих да се разтопи в тавата, докато фурната загряваше.
Украсих го по ранда с останалите парченца ябълка, а заформеното кръгче поръсих с пудра захар. Лесен, бърз и вкусен сладкиш!
П.С. Тези, които не обичат много сладко, могат да намалят захарта.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2015 Лесен, вкусен и много приятен на вкус . Правя го вече десетина пъти . Даже и баба ми научих да го прави :))
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2014 Много лесен и много вкусен, аз сложих канела вместо индийско орехче, а ябълките настъргах.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...