Соленки със сирене и кашкавал
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2015 Получиха ми се точно като на снимката от предаването, но аз ги пекох малко повече, защото обичам по-препечения вкус. Бисквитите са вкусни и хранителни, но мисля, че хора с по-традиционен вкус биха намерили техния за объркващ. А объркването идва от усещането за сладко и солено едновременно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2014 наистина станаха страхотни бисквитки,въпреки че аз сложих ементал вместо гауда (това имах)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2013 Ммммм страхотни се получиха. Сложих 50/50 бяло брашно и брашно от елда.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...