Яйчени пиленца

Дата: 19.02.2015
Източник: Amada
ТИТЛА: Готвач
Яйчени пиленца
 
Необходими продукти:
10 яйца
150 г сирене „Рикота"
1 с. л. заквасена сметана
сол, куркума, бял пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се сваряват добре - за 10 минути.
2
Долната част на всяко сварено яйце се изравнява, така че яйцето да може да стои изправено. Горната 1/3 се отрязва и жълтъкът се изважда.
3
Жълтъците се смесват с останалите продукти. Добавят се подправки по желание и на вкус. Всичко се разбърква, до получаването на пухкав крем.
4
Кремът с жълтъците се шприцова в белтъците. За очи се изрязват парченца маслина, клюнът е от парче морков. Капачетата се поставят отгоре.
5
Сервират се по желание върху зелена салата (салата „Айсберг") или друга зеленина.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

23.07.2015
Браво! Много са красиви :)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.07.2015
Идеална рецепта за останалите след Великден яйца :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта