Масло с див чесън
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2017 Вкусно! :)
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2016 моите пропаднаха, защото не ги извадих веднага, но независимо от това на детето много му хареса. Станаха по - небухнали облаци:)
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2016 Много интересна закуска! Получава се ефектно, но и моите жълтъци пропаднаха леко, следващия път ще разбия жълтъците повече.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
10.07.2015 Забавно е !
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2015 Много вкусно стана и на всички им хареса :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...