Заешки шишчета

Сочни и крехки
Източник: Бон Апети
Дата: 18.08.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 заек
500 г сурова наденица
1 стрък розмарин
2–3 стръка салвия
150 г бекон (на ленти)
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Заешки шишчета
Заекът се обезкостява.
2
Заешки шишчета 2
Месото се нарязва на средно големи парчета, които се овкусяват с наситнения розмарин, сол и черен пипер, и се заливат със зехтин.
3
Заешки шишчета 3
Накрая се завиват в бекон.
4
Заешки шишчета 4
Наденицата се реже на парчета с големината на месото.
5
Заешки шишчета 5
На шишчета се набождат парче месо, лист салвия и наденица, като се редуват.
6
Заешки шишчета 6
Пекат се около 40 минути на скара, като периодично се обръщат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: