Печено агнешко бутче с провансалски аромати
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2022 Различно, вкусно и ароматно ястие. Аз го оставих да се пече 1 час, защото заекът ми беше домашен и прецених, че ще му трябва повече време във фурната и не сбърках, даже мисля, че 15-тиана минути още щеше да е още по добре.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2021 Интересно и ароматно .
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2017 Възможно ли е да се изпече заек за 45 мин. ?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.06.2016 Не, Малинка, както се вижда и на снимките, оризът не се разкашква, а през тези 45 минути се задушава от парата, но ако имаш опасения, може и да не готвиш ориза предварително.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2016 А този ориз Басмати,няма ли да се разкашка за 40 мин. във фурната и 10 мин. варене преди това?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...