Закуска

ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 03.10.2017
Закуска
 
Необходими продукти:
1 френска багета
50 г пресен магданоз
1 глава стар чесън
50 мл зехтин
2 щипки сол


Начин на приготвяне:
1
В разлат съд се слага ситно нарязаният пресен магданоз.
2
Добавя се обеленият и счукан (или смлян) чесън.
3
Посолява се и се сипва зехтинът.

4
Багетата се нарязва на тънки филийки.
5
Всяка филийка се намазва със сместа.
6
Нареждат се в суха тава.
7
Пекат се за 20 минути в загрята на 200 градуса фурна, като се внимава, чесънът да не загори.


Съвет:
Количеството на чесъна и/или магданоза може да се промени според предпочитанията.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: