Замразена купа

Оригинално и изящно допълнение към украсата на празничната трапеза
Източник: Бон Апети
Дата: 30.12.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 портокала
2 лимона
1 ябълка
100 г замразени горски плодове
5–6 дребни червени люти чушки
зелени клонки (или пресни билки)
2 купи с различен размер


Начин на приготвяне:
1
Замразена купа
Портокалите, лимоните и ябълката се нарязват на тънки шайби.
2
Замразена купа 2
Две купи с различни размери се слагат една в друга. В по-малката купа се поставя нещо тежко или се налива вода, за да стои стабилна.

3
Замразена купа 3
Между двете купи се подреждат нарязаните плодове, горските плодове, лютите чушки и клонките.
4
Замразена купа 4
Налива се вода (но не догоре) и се прибира във фризер (поне за една нощ), за да замръзне.
5
Замразена купа 5
Замразената купа може да се използва за поднасяне на плодове, напитки, салата и други.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: