Зимна „Сангрия“

Богатство от аромати в чаша
Източник: Бон Апети
Дата: 30.12.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 бутилка червено вино (750 мл)
2 пръчки канела
5 карамфилчета
10 г корен джинджифил
5 шушулки кардамон
кората от 1 портокал
100 г захар
50 мл коняк


Начин на приготвяне:
1
Зимна „Сангрия“
Кората от портокала, карамфилът, кардамонът и настърганият джинджифил се завързват в марля.
2
Зимна „Сангрия“ 2
Виното, конякът и захарта се сипват в подходящ съд.

3
Зимна „Сангрия“ 3
Прибавят се пръчките канела и марлята с подправките, и се оставя на слаб огън за 20–30 минути, като течността не трябва да кипи.
4
Зимна „Сангрия“ 4
Напитката се сервира топла.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


244 ДУШИ ОНЛАЙН
Мария Иванова се регистрира в сайта.
Пламена Николова се регистрира в сайта.
АникаГанева се регистрира в сайта.
Enthusiast се регистрира в сайта.
Gabriela Stoimenova се регистрира в сайта.
Marielazz коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
Diana Tsanekova се регистрира в сайта.
Wedy Addams се регистрира в сайта.
Reinardus Changberg се регистрира в сайта.
Цвети се регистрира в сайта.
Dilyana Tsingileva се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: