Глазура за бисквити
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 13.06.2016 Много вкусен и домашен, най-важното!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2015 Много приятен и ароматен сок. Издържа дори и повече от една седмица като се държи на студено в метален или стъклен съд.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2014 Рецептата за този сок без да искам я направих преди месец. Във фруктиерата ни имаше доста ябълки и реших да ги използам, като ги направя на компот. Моята рецепта следваше логиката - на всяка ябълка по 2 с.л. захар, вода да покрие ябълките и на котлона се варят 20 минути. След което се добавя канелата, джинджифил, ванилия и може и малко ром за разкош и аромат. Всичко това се пасира. Може да се пие, както топло така и студено. Тази рецепта за мен постави началото на Коледното настроение :-))
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...