Глазура за бисквити
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2016 Много вкусен и домашен, най-важното!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2015 Много приятен и ароматен сок. Издържа дори и повече от една седмица като се държи на студено в метален или стъклен съд.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2014 Рецептата за този сок без да искам я направих преди месец. Във фруктиерата ни имаше доста ябълки и реших да ги използам, като ги направя на компот. Моята рецепта следваше логиката - на всяка ябълка по 2 с.л. захар, вода да покрие ябълките и на котлона се варят 20 минути. След което се добавя канелата, джинджифил, ванилия и може и малко ром за разкош и аромат. Всичко това се пасира. Може да се пие, както топло така и студено. Тази рецепта за мен постави началото на Коледното настроение :-))
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...