Новогодишен венец

Цвят и настроение за празника
Източник: Бон Апети
Дата: 31.12.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г пълнени чушки със сирене (малки)
2 връзки розмарин
450 г мариновани маслини
500 г маринована моцарела


Начин на приготвяне:
1
Новогодишен венец
В плато се оформя венец от клонките розмарин.
2
Новогодишен венец 2
Върху него се подреждат отцедените мариновани маслини.
3
Новогодишен венец 3
Добавят се маринованата моцарела и пълнените чушки със сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

16.01.2015
Много ефектно ми се получи
1.
Изпрати
лично съобщение

16.01.2015
Много ефектно ми се получи
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
Margarita Ruslanova коментира рецептата Студена лятна супа
Ля се регистрира в сайта.
Margarita Ruslanova коментира рецептата Пудинг с манго и чиа
milenka коментира рецептата Кюфтета в тесто
Ананке се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: