Кьопоолу от чушки със сирене
Лора и Стоян
6 стръка праз 2 глави лук 1 скилидка чесън 5 филийки хляб 1 лимон 100 г заквасена сметана 1 стрък мащерка 1 щипка сухо чили 150 мл зеленчуков бульон 100 мл бяло вино 50 мл зехтин сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2017 Хапнахме го с допълнително сиренце.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2015 Като добавка към кюфтенцата в бекон
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2014 Изглежда добре
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...