Картофени кюфтета с млечен сос
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2018 Аз също добавих един стрък праз, след като прочетох коментарите. Замених кашкавала с микс от пушена гауда и чедър. Много вкусно се получи, но ми беше малко сухо. Най вероятно картофите ми са били по-стари и богати на нишесте. Извинявам се за грозната снимка, но забравих да снимам преди да сервирам.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2015 Страхотна рецепта.Аз добавих и бялата час от един стрък праз преди да задуша зелето.Много се хареса в къщи.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2015 Много вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2015 Много вкусно се получи. Като плънка добавих стрък праз и 2бр. кренвирши по средата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2015 Страхотна комбинация, напомня ми на детството, прабаба ми правеше подобна гозба :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...