Панирано халуми със сусам
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2014 Запеканката е страхотна. Направих я в йенска тенджера. Добавих от мен една голяма глава лук, също нарязана на кръгчета. Вместо заливка настъргах около 250г кашкавал и след час печене махнах капака и поръсих с настъргания кашкавал. Запекох за още десет минути. Получи се страхотно. Много подходящо, както за основно, така и за гарнитура. Препоръчвам ви.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2014 Сготвих я в йенска тенджера. Печенето траеше около час и после още десетина минути запекох без капак.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2014 Готвила съм запеканката само на газова фурна. Необходимото време беше 40-50 мин. Предполагам на ток ще е по-бързо. Може да проверявате от време на време дали зеленчуците са се сготвили :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2014 А колко време горе-долу се пекат в йенската тенджера?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...