Мини хапки „Капрезе“
Лора и Стоян
3 моркова 1 глава броколи 1/2 глава карфиол 2 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус | за притурката „Полонез“: 2 филии хляб 4 стръка магданоз 1 твърдо сварено яйце 2 с. л. краве масло 1 с. л. сок от лимон 1/4 ч. л. сух босилек 1/4 ч. л. сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2017 Много хубава и различна идея за зеленчуци, особено за вечеря - на моята тинейджърка много й хареса
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...