Италианското сирене с главно „С“



0
66536

Моцарелата се радва на милиони почитатели по цял свят и с течение на времето се е превърнала в неотменна част от различни видове пици, салати и десерти.

Знаменитото полумеко италианско сирене с еластична текстура е подходящо допълнение към горещи ястия, като пица и паста, а също така се съчетава чудесно и със свежи зеленчуци.

Насладете се на финия и кадифен вкус на моцарелата в различните й кулинарни приложения.

Коментари (0)

Мери се регистрира в сайта.
valya123 се регистрира в сайта.
коментира новина Саварини
Нели Николова се регистрира в сайта.
nikolai.vaklinov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: