Панирана моцарела

Дата: 16.11.2011
Източник: Бон Апети
Панирана моцарела
 
Необходими продукти:
8 топки сирене “Моцарела”
2 яйца
100 г брашно
100 г галета
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Панирана моцарела
Моцарелата се загрява за около 2 минути в микровълнова фурна, след това се отцежда и от водата и от нея се оформят 4 топки.


2
Панирана моцарела 2
Всяка се овалва в брашно, след това в разбитите яйца и накрая в галетата. Отново се топват в яйцата и в галетата.


3
Панирана моцарела 3
Пържат се до златисто в олиото и се поставят върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2014
може и биричка :)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2013
Безспорно това предястие да го наречем, прави невероятна компания на чаша хубаво вино :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта