Панирана моцарела

Предястие от меко сирене в хрупкава панировка
Източник: Бон Апети
Дата: 16.11.2011
Панирана моцарела
 
Необходими продукти:
8 топки сирене “Моцарела”
2 яйца
100 г брашно
100 г галета
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Панирана моцарела

Моцарелата се загрява за около 2 минути в микровълнова фурна, след това се отцежда и от водата и от нея се оформят 4 топки.


2
Панирана моцарела 2

Всяка се овалва в брашно, след това в разбитите яйца и накрая в галетата. Отново се топват в яйцата и в галетата.


3
Панирана моцарела 3

Пържат се до златисто в олиото и се поставят върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2014
може и биричка :)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2013
Безспорно това предястие да го наречем, прави невероятна компания на чаша хубаво вино :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


157 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: