Козунъкат властва на великденската ни трапеза! Месим домашни, изкушаваме се и купуваме от магазините и винаги ни се иска да опитаме някоя нова, невиждана досега по родните пазари комбинация.
Идват гости, които ни носят козунаци – всеки иска да се похвали със своето производство или със своя нюх към най-вкусния и най-интересния от щандовете на пекарните.
Е, не се чудете – колкото повече козунаци – толкова повече десертни вариации! С тяхна помощ и малко кулинарни възможности ще ги превърнете в забавни, уникални и вкусни десерти.
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...