Козунъкат властва на великденската ни трапеза! Месим домашни, изкушаваме се и купуваме от магазините и винаги ни се иска да опитаме някоя нова, невиждана досега по родните пазари комбинация.
Идват гости, които ни носят козунаци – всеки иска да се похвали със своето производство или със своя нюх към най-вкусния и най-интересния от щандовете на пекарните.
Е, не се чудете – колкото повече козунаци – толкова повече десертни вариации! С тяхна помощ и малко кулинарни възможности ще ги превърнете в забавни, уникални и вкусни десерти.
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...