Толкова е свежо, когато е зелено0
2043

Какъв е цветът на природосъобразната храна? Зелен – от тъмно зелените броколи до нежно зелените салати и селъри – всичко влиза в чинията. Защо ли? Ами защото тези храни са едни от най-полезните. По-голяма част от тях, като спанак и броколи, са и супер храни, не ги подминава нито една диета. Те съдържат високи количества антиоксиданти, които не само ни защитават от вирусите, но и забавят процеса на стареене. А това се отразява на начина, по който изглеждаме и се чувстваме. 

Крехки войни

Считайте борбата с килограмите за спечелена, ако заложите на крехки зеленолистни зеленчуци. Благодарение на фибрите създават усещане за ситост и след една богата салата с комбинирани различни видове листни зеленчуци, няма да почувствате глад доста дълго. Овкусена с подходящ дресинг – ето това прави картинката пълна.

Ще се изненадате колко различни са вкусовете на различните видове! Комбинирайте ги – независимо, че си имате любими, разнообразието е важно – така ще се насладите на различни вкусовете и ще избегнете стомашни неразположения. Ако все пак имате оплаквания свързани с храносмилането, не е желателно да прекалявате.

А сега е време да се възползвате от нашите предложения.

 

Коментари (0)

Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: